Vreme je da ova dva znaka pocnu svoju ljubavnu pricu!

Vreme je da ova dva znaka pocnu svoju ljubavnu pricu!

2024-02-14 0 By Admin

Ovo su dani kada ce dva znaka da pocnu svoju ljubavnu pricu!

OVAN

Nista ne cinite da se vasa ljubav iznenada pretoci u vase reci. Izrecite jednom svoja osecanja onoj kojoj i pripadaju. Ovo su dani da pocnete svoju ljubavnu pricu sa jednom osobom. I pratice vas samo srecne okolnosti.

 

BIK

Sve vam se nesto izmesalo u planovima i u mislima. Nikako da se sredite i da znate sta vam je ciniti. Moracete da cinite nove korake i sami procenite u kojem smeru. Ali svakako morate da ucinite nesto odlucno i ozbiljno.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Ni kod vas nece moci da bude onako kako je bilo. Ovo su dani za promene, pa zasto ne i na emotivnom polju? Odvazite se i ohrabrite, ovo su nove sanse pred vama. Dani da pocnete svoju ljubavnu pricu sa onim ko vas ceka i voli.

 

RAK

Radujete se zbog uspeha jednoga bika, ali ce vasu srecu nesto pomutiti. Da li ce to biti pogresan korak jedne osobe? Ako mozete imati kontrolu nad situacijom, moracete biti jako oprezni.

 

LAV

Imate odlucan stav da se usmerite napred i da ne date nikome da vas  sledi. Za sada idete napred, ali sami. Bilo cija pratnja i saveti vam nece trebati jer cete uciniti ono sto vi hocete. I sto vi budete mislili da je ispravno.

 

DEVICA

Dani vam donose nove prilike, ali i nove teskoce. Uspeh u svemu je velika cena koju cete tek platiti. Niko ne zna sa koliko truda prilazite svemu. Koliko je odricanja i rada, i kada ste preumorni i kada ste odmorni!

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2