Ribe su znak cija ljubav je blagoslov sa neba!

Ribe su znak cija ljubav je blagoslov sa neba!

2024-02-13 0 By Admin

Mnogi misle da su ribe naivne ali je prava istina da su u stanju da se izbore za ono do cega im je stalo. Ono sto moramo da kazemo jeste da je ovo osoba koja tacno zna kako da se izbori za ono sto hoce. Imati ribu kraj sebe znaci imati nekoga ko ce vas voleti iskreno i ko ce vam na svaki nacin dokazati i pokazati svoju ljubav. Ribe znaju da prastaju i to je najveca istina ali nema sumnje da znaju i imaju svoju granicu u svemu.

Istina je da im je ljubav jako vazna ali dobro znaju kada je vreme da nekome kazu zbogom.

Sto se tice novca, moramo da kazemo da je ovo znak koji se ne libi nijednog posla koji je posten i iskren. Retko ko ume da se ovoliko trudi ali isto tako dobro zna kada je vreme da se okrene i ode, ili da odustane.

Ribe su znak koji moze sve sto pozeli ali je cinjenica dobro zna kada je vreme da nekome kaze zbogom. Jako se tesko odluci da ode… Ali ako se to desi, znajte da je to bilo jednom za sva vremena.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 

Oni koji imaju ribu kraj sebe imaju i nekoga ko ce im biti oslonac, ali i nekoga ko ce njima biti isto to. Jer sa ribom je lepo samo onda kada je cenite i postujete. Kada joj date ono sto zeli i zasluzuje…

Stranice: 1 2