14.februar: Dan za ljubav i dan za rastanke! Bice i razocarenja ovim znacima!

14.februar: Dan za ljubav i dan za rastanke! Bice i razocarenja ovim znacima!

2024-02-13 0 By Admin

 

VAGA

Mozete se dvoumiti sta da radite i kako da se postavite. U pitanju je osoba do koje vam je stalo. Mada niste vicni nekim izlivima osecanja, moracete joj pokazati da je volite. Ovo je dan ljubavi i neka ljubav i pobedi i u vasem slucaju.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SKORPIJA

Niste spremni da se nosite sa osecanjem tuge u srcu. Ovaj ce vas dan drzati razocarenja bivsih ljubavi. Trebalo bi da ste srecni, a vi jos zivite od secanja i uspomena. Mozda vas neko sretne sto ce vam poci da prebrodite sve od pre!

 

STRELAC

Niste ni svesni sta biste pre, da trazite opravdanje ili da jednu osobu udostojite paznje. Zbunjeni ste jer vas je ignorisala prethodnih dana. Sada se osecate zaljubljeno, ali i uplaseno da ce vas i dalje izbegavati.

 

JARAC

Idete napred i zelite da se radujete iz dana u dan sve vise. Zaljubili ste se i ta vas osecanja cine srecnim. Mozda ste malo i u zabludi, ili vise zaneseni. Ipak zelite da dan ljubavi traje i potraje sto duze. Makar i sa laznom nadom da ste voljeni i srecni.

 

VODOLIJA

Nemate pravo da se nadmecete sa onom koja prosto bezi iz vase blizine. Ako ne zeli da joj pokazete svoja osecanja, i neka ide. Nemojte da namecete svoju cistu ljubav! Tek kad se okrenete nekom drugome,  uvidece sta je u vama izgubila.

 

RIBE

Imacete puno razloga da se pokazete u pravom svetlu. Pre svega cete pokazati svoju inteligenciju na radnom mestu. Tamo se neko zagledao u vas i  zeli da vam se nadje u blizini. Izigrava vaseg nadredjenog, a oseca nesto veliko prema vama.

Stranice: 1 2