Vodolija i Strelac: Dace vam dusu i srce na dlanu, ali ako ih povredite, zauvek ih gubite!

Vodolija i Strelac: Dace vam dusu i srce na dlanu, ali ako ih povredite, zauvek ih gubite!

2024-02-11 0 By Admin

Onaj sto deluje da mu se bas sve moze, a dusi je usamljen i sam. Nije srcelomac, no samo neko ko traga za onom pravom…

Strelac

Zodijak ste koji samo  naizgled deluje kao neko kome se sve moze i kojem se sve hoce! Verujte da je to samo fama, prica koju svi znaju i prosto ubedjenje da je srcelomac. On jeste srcelomac  u laskanju, ali to ne cini rado.

On je samo neko ko ide napred trazeci onu pravu, ljubav svoga zivota. Onu koja bi ga volela i koja bi mu dala srce i dusu.

I da se razumemo, strelac nije kriv sto poseduje neprocenjivu lepotu i sarm. Nije kriv sto mnogi njegovi obozavaoci pred njim padaju nicice. Sto bi mnogi da prose njegovu ljubav. I sto bi mnogi da voli bas njih i da bas njima uzvrati na ljubav, ljubavlju.

On ne moze biti sa svima, vec samo trazi nacin da nadje onu pravu. Jedinu koju bi voleo zauvek i koju bi zauvek zeleo da gleda pored sebe. Bas zato mnogi misle da on lomi srca, i da se ne obazire na njihovu ljubav. on je onqaj koji ce vas voleti neznom ljuavlju ,ali zauvek i trajno.

Dok ste u vezi, dace vam srce i dusu, ali ako ga povredite, zaboravicete da postoji. Ili bolje receno, da ce on da zaboravi da ste vi postojali u njegovom zivotu.One koji ga vole, nagradjuje dupom ljubavlju. One koji izigraju njegova osecanja,  kaznjava zaboravom!

 

Stranice: 1 2