Rak: Zodijak koji put do svoje srece prolazi sam-ne ocekuje tudju pomoc!

Rak: Zodijak koji put do svoje srece prolazi sam-ne ocekuje tudju pomoc!

2024-02-10 0 By Admin

Vi za ljubav svog zivota cinite sve i put do srece krcite sami! Kroz trnje i blato, ali ne odustajete!

Rak dama je skoro uvek umetnicka dusa ili neko ko se bavi necim slicnim tome. Veliki ste sanjar i romantik i za vas je ljubav nesto gde nikada ne odustajete. Makar isli kroz trnje i blato, isli i padali, vi se necete predati.

Za voljeno bice i ljubav svoga zivota, vi cete uciniti bas sve. Cak i da nemate nikakve sanse, vi necete odustati. Sledicete osecanja srca i ici njihovim putem. Ali odustati necete.

Svesno cete ici za svojim zeljama, makar vas svi uveravali da se nece ispuniti. Da nemate nikakve sanse da uspete. Vi ste ona sto voli srcem, a ne recima. Malo ste povuceni i ne pricate bas mnogo. Ali vase vas oci uvek izdaju.

Kad zavolite srcem, volite zauvek. I ma sta bilo, volite zauvek. Jedino sto nije najbolje za vas, jeste to sto verujete svima. I svima prastate, bez obzira sta vam ko ucini. Ne znate da mrzite, no samo da volite. Iskreno i cistim srcem!

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Rak gospodin je neko takodje jednako dobar kao dama rak. Ipak ima razlike medju njima. On ne da da ga vuku za nos i tamo gde se oseti nepozeljnim, on se udalji. Ne dozvoljava da ga omalovazavaju, niti ignorisu. Ako to oseti, sam ce se povuci na odredjenu razdaljinu, nego da se oseti usamljen.

Veliki ste zavodnik i znate da na vas sarm padaju mnoga srca. Lomite ih da niste ni svesni. Svojom lepotom, svojim sarmom i harizmom koju posedujete. Neko ste ko zna da laska i da sebe predstavi u najboljem svetlu. Ne samo pred onima koje osvajate, vec pred svima.

Vi volite da vas vole, da vam se dive i da vas svi gledaju sa nekim postovanjem. Jako ste ponosni, i tu ste nepopustljivi. I svoj ponos cesto stavljate ispred ljubavi. Zato vase ljubavi  ne uspevaju cim pokazete  da vam je ponos ispred ljubavi. I to je ono sto morate menjati. Samo da malo zgazite od svoga ponosa i sve ce biti odlicno!

 

 

 

Stranice: 1 2