Naredna tri dana: Ovan i Jarac srecniji nego ikada, Rakovima totalni preokret…

Naredna tri dana: Ovan i Jarac srecniji nego ikada, Rakovima totalni preokret…

2024-02-10 0 By Admin

VAGA

Pred vama su velike odluke i ne odlazite ih dalje. Pokazite da vam je stalo do jedne osobe, umesto sto gusite osecanja. Samo ako vam je  stalo do nekoga, ohrabrite se i donesite odluku. Vreme je da udjete u novu emotivnu vezu.

 

SKORPIJA

Niste spremni da se izjasnite po pitanju osecanja. Neko vas ceka i posmatra jedno duze vreme. Od vas se ocekuje da budete spremni da pokazete da ste zaljubljeni. I zasto odlagati ono sto je neizbezno. Sto cete priznati pre ili kasnije.

 

STRELAC

Imate velike obaveze i krecete za njima. Nemojte da se vase obaveze nakupe i da ih  poslije ne mozete otaljati. Zato cete ovih dana vredno raditi i pokazati da vam je stalo da se primete razultati. A bice i nagrada!

 

JARAC

Osoba do koje vam je stalo, izjavice vam ljubav. Njeno nepopustljivo i zatvoreno srce, konacno ce se otvoriti. Priznace vam osecanja i to sasvim iznenada. I ono sto vam bude otkrila usrecice vase srce. Bicete srecniji nego ikada pre.

 

VODOLIJA

Zivite za dan pomirenja sa svojom voljenom osobom.Tesko vam je da priznate da se nece desiti i da su lose sanse. Ipak cete imati tu cast da se koancno sretnete sa njom. I razgovor ce poteci neocekivano i spontano.

 

RIBE

Radujte se svojoj povoljnoj situaciji koja sledi ovih dana. Vreme je da se konacno vase lose prilike znatnije poprave. Konacno ce vam krenuti i vasa je sreca da se mozete radovati. Slede neki neocekivano lepi trenuci.

Stranice: 1 2