Naredna tri dana: Ovan i Jarac srecniji nego ikada, Rakovima totalni preokret…

Naredna tri dana: Ovan i Jarac srecniji nego ikada, Rakovima totalni preokret…

2024-02-10 0 By Admin

Slede velike promene, srecni sati, ali i totalni preokret nekima…

OVAN

Radujte se jer cete biti srecniji nego ikada. Ono sto ste mislili da se nece desiti nikada, desice se ovih dana. Neocekivana sreca i lepo raspolozenje ispunice vase srce. I siricete  pozitivnu energiju svuda oko sebe.

 

BIK

Niste ni svesni ad je ovo bio vrlomiran period za vas, u odnosu na onaj koji sledi. Sve ce se izmeniti i bice konacno sasvim drugacije. Ovih cete dana da  hvatate ritam koji vas  vodi novim obavezama.

BLIZANCI

Od vas se ceka da budete odlucni po pitanju nekih koraka. Vreme je da se usmerite svojim prioritetima. Vreme je  da pokazete jasno i glasno sta je vas cilj. I da se usmerite ostvarenju bez obzira na sve prepreke koje vam se nadju na putu.

 

RAK

Previse radite i trpite sve zahteve, trudeci se da ih ispunite. Vreme je da kazete stop svima da ucinite totalni preokret. Dosta je da budete u tudjoj senci i zivite za druge. Ovih dana okrecete novi list. Teracete po svome i ziveti za sebe.

 

LAV

Nemate snage da se okrenete napred i da krenete od nule. Vreme je da se okrenete novim koracima i da znate sta vam je ciniti. Da duzite ovu situaciju vise necete, ali  i ne smete. I zato odlucite sta cete dalje.

 

DEVICA

Nemate obzira prema jednom jarcu, a on vas voli. Zato nemojte da oklevate da mu pokazete da i vi volite njega. Nemojte da ga drzite u neizvesnosti. Vreme je da ga iznenadite i konacno pokazete i vi koliko vam on znaci.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2