Ribe:One mogu sve sto hoce,samo glume da su naivne jer gledaju sta radite!

Ribe:One mogu sve sto hoce,samo glume da su naivne jer gledaju sta radite!

2024-02-09 0 By Admin

Danas vam pricamo o ribama. O znaku za koga se misli da je nezan, iskren, da ne zna sta hoce, ali prava istina je drugacija. Ribe su posebne same po sebi.

 

Ribe su znak koji tacno zna sta je ono sto hoce. Moramo da kazemo da umeju i znaju da vole kao retko ko na svetu ali da dobro znaju kada je vreme da se okrenu i odu. Niko ne ume da voli kao one ali moramo reci da je jasno da tacno znaju kada je vreme da nekome kazu zbogom.

Ribe su znak sa kojim moze biti jako lepo. Retko ko voli kao one ali moramo da kazemo da je cinjenica da umeju i znaju da se izbore za svoje zelje i snove. Da, ribe deluju naivno. Mnogi misle da se sa osobom rodjenom u ovom znaku moze lako ali je prava istina potpuno drugacija. One su zapravo znak koji se ponasa prema ljudima onako kako hoce da se neko ponasa prema njima i to je vrlo vazno da naglasimo. Osobe su koje su u stanju da cute i da trpe. Mozda vise nego bilo ko na ovom svetu ali one tacno znaju kada su spremne da prekinu niz i da kazu da je kraj.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Vrlo je vazno da naglasimo da osoba rodjena u ovom znaku ima veliku dusu. Niko ne ume da prasta kao riba ali dobro zna kada je vreme da se okrene i ode. Voli iznad svega ali je znak koji tacno zna da napravi paralelu. Kada je vreme da se izbori, a kada je pravo vreme da se okrene i ode od onih koji ne znaju da cene ono sto imaju. Ljubav jedne ribe je velika, snazna, iskrena. Ovo je znak koji tacno zna sta hoce i koji retko kada od toga odustane.

 Nastavak na sledecoj strani….

Stranice: 1 2