Neocekivani susret sa bivsom, ponovo ce pokrenuti srce ovog zodijaka!

Neocekivani susret sa bivsom, ponovo ce pokrenuti srce ovog zodijaka!

2024-02-09 0 By Admin

Neocekivani susret sa bivsom, ponovo ce pokrenuti srce ovog zodijaka!

OVAN

Kako da se odazovete osobi koja vam nije u srcu? Jedna vas osoba prati kao senka, ali vase srce je ne voli.Vi niste neko ko ce da bude necovek, i da joj daje laznu nadu. Vase srce je ne voli jer voli drugu, i to cete joj priznati.

 

BIK

Neocekivani susret sa bivsom, ponovo ce pokrenuti vase srce. Mislili ste da je vasa bivsa ljubav, vasa daleka  proslost. Bice da ste se prevarili i da niste spremni da verujete u istinu. A istina ce biti da je niste preboleli kako ste mislili.

 

BLIZANCI

Idete u neke dane koji su ostali za vama. Ovih dana vas cekaju neka tuzna secanja koja ce vas vratiti u proslost. Vase je srce za tili cas ozivi  i vi se vratite u proslost cak i nepozvani. Razmislite sta cinite! Ako necete oziveti proslost, ne vracajte je u srce.

 

RAK

Budite svesni sta biste mogli, a sta vam ne prilici. Ne upustajte se u neka desavanja koja vas se ne ticu licno. Nemojte da se lomite zbog onih koji vas nece biti dostojni. I koji bi vam okrenuli ledja cim ne budu imali koristi u vasoj blizini.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

LAV

Niko vam ne moze ni prici, a kamoli da ga pustite u srce. Imali ste mnogo slicnih prilika koje su vas povredile. Za sada i ne pomisljate da postoji najmanja sansa za susret sa bivsom. A kada se najmanje nadate nekim stvarima, one vas neocekivano zadese.

 

DEVICA

Radujte se onim danima sto vam nose pregrst novih poruka. Neka od njih mozda donese i mogucnost ponovnog susreta. Za sada niste spremni ni da pomislite na to. Mislite da se ne biste znali ni ponasati, niti znali kako postaviti.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2