Dokaz da prava ljubav nista ne moze da unisti:Ovi znaci se vracaju bivsoj ljubavi!

Dokaz da prava ljubav nista ne moze da unisti:Ovi znaci se vracaju bivsoj ljubavi!

2024-02-09 0 By Admin

 Neke veze se zavrse, neki ljudi se razdvoje fizicki, ali srcem ostaju zauvek povezani…

 

  VAGA

 

Osoba o kojoj mastate oseca i misli isto sto i vi.  I iako vama sada deluje da je ona nasla svoju srecu prava je istina da o vama misli vise nego ikada.Da je ucinila sve sto moze da vas zaboravi, ucinila je. Posle vas je imala nove pokusaje, neke druge ljude u svojoj blizini ali samo je sa vama ona prava osoba, bas onakva kakva jeste.

Shvatila je da ste samo vi osoba koje zasluzuje ljubav,  i da ste samo vi ona jedina osoba koja je za nju cinila uvek sves to je mogla.  To je ono sto je jasno i izvesno.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Isti je slucaj sa vama. Pokusavali ste da je zaboravite i da krenete dalje, a onda ste uvek isli ka njoj, ponovo i ponovo.  Ne bi ste nikome priznali koliko je volite, ali  ono sto je najveca istina, vi o njoj mastate non-stop i jasno vam je da je vasa sreca kraj nje. Samo je pitanje dana kada ce ponovo da vam se javi, i to je ono sto je jasno.  Samo je pitanje dana kada ce sudbina da vam da jos jednu sansu, a samo vi znate da li je to ono sto zelite… Bilo kako bilo, sansa za vas dvoje i za jos jedan novi pocetak je pred vama. Vi cete biti osoba koja ce doneti konacnu odluku da li ce biti nastavka vase ljubavne price. Emocije postoje, ali morate oboje da se trudite ako zelite da  vam ovog puta uspe.  Istina je da ljubav postoji, ali nista ne vredi ako je izmedju vas hiljadu razlika, i ne zelite da ih menjate. Razmislite o tome.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2