Vodolija -zodijak koji najjace voli: Sve mu pocinje ljubavlju i sa ljubavlju i zavrsava!

Vodolija -zodijak koji najjace voli: Sve mu pocinje ljubavlju i sa ljubavlju i zavrsava!

2024-02-08 0 By Admin

Cak i da kazete nesto u ljutnji, vasa zavrsna rec ce biti usmerena ljubavlju.I da ste posvadjani sa nekom osobom, vi cete je i dalje voleti…

Takve ste vi vodolije, nezne i savesne, vredne i uvek tolerantne. Svesne sta se od vas ocekuje, vi znate da uvek i ispunite sva ocekivanja. Vreme pred vama i vreme iza vas, uvek ce biti nesto sto podjednako govori da se necete promeniti.

Vodolija gospodin

Vi ste tako vredni i snazni i kao radnik i kao licnost. Uvek znate ko ste i vladate svojim principaima. Ne popustate ni kada je tesko, ni kada biste morali. Idete svim svojim bicem do cilja i ostvarenja svojih zelja.

Kada radite, vredni ste, uporni i snalazljivi. Trudite se da pokazete cvrstu volju, hrabrost, ali i urodjenu inteligenciju. Sve ispunjavate na vreme, bez gresaka i kasnjenja. Cesto nagradjivani i uvek hvaljeni, skoro da ste se uziveli u tu ulogu.

Kad volite, volite srcem i ljubavlju celoga bica. I ono sto vas izdvaja jeste da ste zodijak koji voli najjace sto ume. Kod vas sve pocinje ljubavlju, pa ljubavlju se i zavrsava. Nikada ne varate, nikada se ne predajete i ne znate sta je to predaja. Znate samo koji su vam ciljevi, izdvajate prioritete i idete za njima.

Posebni po mnogo cemu, ali po toleranciji ste najpriznatiji zodijak. I da vas ne vole, vi ih necete mrzeti, no razumeti. Da vas povrede ,necete im se svetiti, samo im necete zaboraviti. I u vasem znaku je sustina uvek ista.  Zodijak ste koji voli najjace sto ume! Ljubavlju celoga srca!

 

Stranice: 1 2