Do 15.februara: Istina koja ce isplivati srusice ceo svet ovom zodijaku!

Do 15.februara: Istina koja ce isplivati srusice ceo svet ovom zodijaku!

2024-02-08 0 By Admin

VAGA

Ljubav koju osecate prema jednoj osobi moze vas uciniti srecnim. Sledite osecanja srca i ono sto je u vasem srcu. I ne slutite da je ovo za vas doba ljubavi. Vreme je da budete srecni i voljeni i da volite. Da osvojite svet, jer imate ljubav u celom svom bicu.

 

SKORPIJA

U zadnje vreme ste preumorni i naredni period morate da malo odahnete. Necete zanemarivati svoje obaveze, ali cete ih znatno smanjiti. Nista nije vazno osim da se malo opustite i da napunite baterije za novi period.

 

STRELAC

Osoba od velike vaznosti u vasem zivotu postace jedna riba. Osecanja ce vam biti pomesana, ali ce vam jedno biti jasno. Vreme je da se izjasnite i pokazete da ste iskreno zaljubljeni. Pravo je vreme da volite i da budete voljeni.

 

JARAC

Pred vama su velike obaveze, ali nece biti zamerke na vas rad. Vi ste svesni da uvek tece sve po planu, pa ce i sada. Mozda ne ocekujete neki bonus, ali cete ga vredno i posteno zaraditi. I uzivacete u rezultatima svoga rada.

 

VODOLIJA

Dani sto slede bice kao stvoreni za vas. Vreme je da vam krene sve na ruku i da budete jako zadovoljni. Tok stvari ce biti vrlo povoljan, i necete imati razloga da se cak ni pozalite. Ipak ce jedna osoba da vas svet ucini jos boljim.

 

RIBE

Vasa sreca je na putu i vi ste u potrazi za njom. Nemojte da odustanete od svoga traganja jer uskoro vam slede lepe okolnosti.Jedan ce vam susret da pokaze da se moze zavoleti u jednoj jedinoj sekundi. To znaci samo jedno, a to je da sledi luda ljubav u najavi.

Stranice: 1 2