Do 15.februara: Istina koja ce isplivati srusice ceo svet ovom zodijaku!

Do 15.februara: Istina koja ce isplivati srusice ceo svet ovom zodijaku!

2024-02-08 0 By Admin

Do 15.februara ce isplivati bolna istina koja ce srusiti ceo svet ovom zodijaku!

 

OVAN

Vi zelite da imate ceo svet u svojim rukama… Necete moci napred dok dobro ne razmislite o svojoj poziciji. Vi za sada niste neko ko je nacisto sa sobom i svojim osecanjima srca. Zato cete morati da nadjete sta je prava istina. I koji su vasi prioriteti da biste bili nacisto sa sobom.

 

BIK

Padate na nekim sitnim greskama, dok neke krupnije stvari resavate. Zato obratite paznju sta cinite i kako postupate. Verujte da partneru znace sitnice, i uopste bar sitni znaci vase paznje. Verujte da srecu cine male stvari.

 

BLIZANCI

Nemate nacin kako da pridjete osobi do koje vam je stalo. Srce ce vam kucati zarom novih osecanja i gledajte da ih usmerite.  Ako se nadjete u zajednickom drustvu, iskoristite sansu da  joj se priblizite. Neko je ceo vas svet i vi to ne krijete.

 

RAK

Istina koja ce isplivati ovih dana, srusice ceo vas svet. Saznacete nesto sto ce vas jako zaboleti. Srescete se sa bolnom istinom da ste zavedeni, a ne voljeni. Ovako vam ostaje da se nosite sa istinom koja ce vas boleti. Da ste se nadali nemogucem.

 

LAV

Vasa sreca je da se mozete  usmeriti ka osobi do koje vam je stalo. Sve povoljne oklonosti ce vam se naci na dohvat ruku. Ovo ce biti sansa da se ostvarite u svemu i pokazite da cete znati sta vam je cilj.

 

DEVICA

Dani koji slede donose mnogo obaveza, ali ne marite za njih. Niste lenjivac, i ne smeta vam da ispunjavate nove zahteve. Zanima vas da saznate sta je istina na vasem emotivnom polju.  Pitanje je lazna ili iskrena ljubav? I morate znati sta je istina.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2