Blizanci:Mnogi misle da su dvolicni,a oni samo ne daju svakome da vide njihovo pravo lice!

Blizanci:Mnogi misle da su dvolicni,a oni samo ne daju svakome da vide njihovo pravo lice!

2024-02-08 0 By Admin

Istina je i to da je ovo znak koji retko kada i retko kome pokazuje svoje lice. Ono sto zapravo moramo da kazemo jeste da je ovo osoba koja ce dati svoje srce onima koji joj dokazu da su vredni toga. Nemojte zaboraviti da je ovo osoba koja cini sve za one koje voli ali da je cinjenica da ume da se preda i posveti.

Retki su ljudi koji znaju kako izgleda pravo lice osobe rodjene u ovom znaku. Blizanci tacno znaju sta je ono sto hoce i umeju i znaju da se fokusiraju na ono do cega im je stalo jer im je ljubav jako vazna.

Ono sto moramo da kazemo jeste da su u stanju da oproste mnogo toga ali da nikada nece preci preko ponosa. Nikada nece oprostiti izdaju jer oni koji izdaju jednom… Izdajice ce biti za sva vremena.

Znak je koji zna sta hoce i koji ne gubi vreme na stvari koje su nebitne i prolazne. I prava je cinjenica da su ovo osobe koje znaju kada je vreme da za nekoga cine sve. A kada je vreme da se okrenu i odu. Blizanci su dovoljno pametni da znaju kada treba da se bore, a kada je vreme da odu. I to je najveca moguca istinma.

Stranice: 1 2