Blizanci:Mnogi misle da su dvolicni,a oni samo ne daju svakome da vide njihovo pravo lice!

Blizanci:Mnogi misle da su dvolicni,a oni samo ne daju svakome da vide njihovo pravo lice!

2024-02-08 0 By Admin

 Blizanci su znak koji se razlikuje od svih. Ovo je znak koji tacno zna sta je ono sto hoce i ko ume i zna da se ponasa u skladu sa tim. Retko ko ume da voli kao oni, ali je cinjenica da je ljubav ovog zodijaka jako tesko zasluziti. Jer, oni su sve, samo nisu naivni.

 

Pravo lice ovog zodijaka nije lako videti. Blizanci su znak koji tacno zna sta je ono sto hoce i kako da to dobije. Ovo je zodijak koji se razlikuje od svih po tome sto ima dusu. Po tome sto zna da voli i sto ga prolazne stvari  u zivotu ne zanimaju. Ovo je znak koji ce vrlo rado u relativno mladim godinama da udje u brak zato sto voli da voli i da bude voljen. U to nema nimalo sumnje.

Moramo da kazemo da je ovo znak koji je spreman da se zbog ljubavi promeni iz korena ali da je cinjenica da ocekuje da voljena osoba uzvrati na isti nacin. Blizanci su jako borbeni. Oni tacno znaju kako da se izbore za ono do cega im je stalo. Jasno im je da postoji mnogo ljudi koji su u stanju da glume da ih vole i ponasaju se u skladu sa tim.

Oni su znak koji ne pokazuje svoje pravo lice tek tako. Ume da voli, ume da se preda, ume da da sve od sebe i to je velika istina. Vazno je da naglasimo da je ovo znak koji tacno zna sta je ono sto hoce. Znak koji je spreman da istraje u svemu sto naumi. Nema nimalo sumnje da su blizanci posteni. Da je ovo znak koji ne cini drugima ono sto ne bi zeleo da se desi licno njemu.

 Nastavak na sledecoj strani…

 

Stranice: 1 2