Zivoti ovih znakova se menjaju iz korena: Horoskop za hrabre-istina o buducnosti!

Zivoti ovih znakova se menjaju iz korena: Horoskop za hrabre-istina o buducnosti!

2024-02-07 0 By Admin

VAGA

Ako niste svesni sta sledi, radujte se nekim srecnim okolnostima. Iskoristite ih na najbolji nacin kako bi doslo do znatnih promena. Ovo je period povoljnih promena i gledajte da menjate svoj zivot. Bar sve ono sto u njemu nije dobro.

 

SKORPIJA

Letite na sve strane pokusavajuci da sve resite. Mada ste prezaposleni da biste sta menjali, morate povesti racuna o sebi. Mada zavisite od svoga rada, ipak cete  moci da se okrenete i lepsoj strani zivota. Srce vas usmerava ka jednom  strelcu.

 

STRELAC

Vec ste primetili jednu skorpiju koliko radi, a i ne zali se. Da li je takva da se ne zali, ili nema kome da se pozali, otkrijte. Nema vremena za sebe, pa biste vi mogli da joj pokazete put. Vreme je da vasa srca kucaju za iste zelje. Zelju da budete par.

 

JARAC

Mozda niste spremni da menjate zivot, ali cete ga menjati. Moracete da menjate i sebe, jer ste za sve dobrica. Jos niste primetili da vam je neko pogazio svu vasu dobrotu. Da vam je lazni prijatelj i da ce vam okrenuti ledja kad vam bude najteze.

 

VODOLIJA

Daleko ste od boljih dana i lepsih desavanja. Bas ste vi  spremni da ucinite presedan i da odlucujete sta cete dalje. Ako ste i stajali u mestu, ucinite da se pojave neke srecne okolnosti. I neka sami menjate svoj zivot onoliko koliko to licno mozete.

 

RIBE

Mozda cete u narednom periodu da cinite nove korake. Mozda cak i neki novi zivotni koraci vas povedu napred.Jedna osoba sa kojom ce se odigrati slucajan susret.  Slucajno poznastvo ce izroditi novu ljubav i novu vezu.

Stranice: 1 2