Ovan,Bik i Jarac na putu do srece,Vage,Device i Vodolije se kaju…

Ovan,Bik i Jarac na putu do srece,Vage,Device i Vodolije se kaju…

2024-02-07 0 By Admin

VAGA

Negde ste jako pogresili i verovatno je kriv vas ponos. Nasao se kao kocnica na putu srece, a vi ga niste mogli da zanemarite. Da ste samo malo drugacije postupili, sve bi bilo daleko lepse. Svesni svojih gresaka sada vam ostaje da se kajete samo.

 

SKORPIJA

Vi treba da se ucite na greskama, umesto sto idete putem da napravite jos jednu. Ne mozete da se ponasate kao da sve znate, bez obzira sto ste veliki potencijal. Vreme je da se ucite na greskama. I da shvatite da covek uci dok je ziv.

 

STRELAC

Budite svesni nekih koraka i cinite sve da se pokazu ispravnim. Jedan vas upravo vodi ka jednoj ribi. Nemojte se predavati jer imate sanse da vam  se posreci. Nece biti ravnodusna, ali vam nece bas odmah priznati.

 

  JARAC

Naivno verujte u ljubav jedne osobe, a ona vam samo laska. Okrenite se sreci koja vas vodi ka nekoj drugoj osobi. Jedna druga je vasa sreca, a ta ciju ljubav zelite, samo ce vas izigrati. I vasu ce ljubav da izneveri.

 

VODOLIJA

Sve sto ste mogli dali ste jednoj osobi koja vas je povredila. Bili ste joj od pomoci kad god bi vas molila za pomoc. Kajete se sto  ste od starta bili bolecivi prema njoj, a ona nije zavredila vase postovanje.

 

RIBE

Niko vas ne moze osvojiti na jedan pogled, pa cak ni jedan sarmantan strelac. Ocigledno je da mu se dopadate, sto ste i primetili. Ali bez obzira na njegovu lepotu, malo cete izmicati.I pravicete se nezainteresovanim za njegova laskanja.

Stranice: 1 2