Lav:Zivot ga mozda lomi,ali njega nista ne moze da slomi!

Lav:Zivot ga mozda lomi,ali njega nista ne moze da slomi!

2024-02-07 0 By Admin

 Zivot je jedan, i sacinjen je od uspona i padova. Ali, istina je da je lav neko ko tacno zna sta hoce!

 

Lav je znak koji je spreman da se bori za ono sto hoce. Moramo da kazemo da nema sumnje da je ovo neko ko je jak cak i onda kada se misli da ce odustati. Jer ovo je neko ko dobro zna da u zivotu ne vredi ocajavati vec dati sve od sebe za ono do cega nam je stalo. Znak je koji bas i nije miljenik sudbine.

Ali ovo je neko ko ne odustaje ma koliko da mu bilo tesko i to je ono sto moramo da kazemo. Divno je znati da postoje ljudi koji vole svim srcem i da je ovo neko na koga cete moci da se oslonite, neko ko ce vas voleti i ko ce biti spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu. U to nema nimalo sumnje. Vazno je da kazemo da je lav jak  i onda kada se cini da je sve izgubilo smisao i da je ovo znak na koji mogu mnogi da se oslone.

Dalje, lav je znak koji cini prvi korak kada pricamo o ljubavi. Mozda mu nije lako, mozda pati, ali on nikada ne odustaje od osobe koju voli. Svestan je itekako svojih mana i vrlina. No, mora se reci da je neko ko se ni zbog koga ne menja.

Ono sto ga razlikuje od ostalih je ta njegova istina, spremnost da kaze ono sto misli i ono sto oseca ma koliko da se cinilo da je to greska. Mozda je cak i jedini znak koji je spreman da kaze istinu cak i onda kada se srce slomi i to je vrlo vazno.

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2