Idemo dalje:Rak i Skorpija do pomirenja,Bikovi do novca Ribe do ljubavi svoga zivota…

Idemo dalje:Rak i Skorpija do pomirenja,Bikovi do novca Ribe do ljubavi svoga zivota…

2024-02-07 0 By Admin

VAGA

Od vas se ocekuje da se pokrenete i da ucinite sve sto je do vas. Ako ste do sada cekali da se okrenete, sada cete morati i da necete. Sto je bilo, zaboravite i mislite na sutra koje sledi. Mora i vama svanuti  bolje!

 

SKORPIJA

Vreme je da date sansu jednom raku koji zeli pomirenje. I vi zelite isto, pa se snadjite ili ucinite bilo sta da se bar pokrenete. Idete napred, i zelite pomirenje, pa cete zaigrati na sve ili nista. Ako ne uspete da vratite ljubav, bar necete zaliti sto niste pokusali.

 

STRELAC

Vreme je da pokazete sta zelite i da ne oklevate. Budite cvrsti i stabilni i ucinite bas sve da se vase srce usmeri cilju. Samo od vasih koraka zavisi sta zelite, i sta je ono sto biste mogli da pokusate. Ako trazite ljubav, ucinite nesto za nju!

 

JARAC

Upravljate svojim srcem, ali tako sto ga sustezete sa emocijama. Nikako da ih oslobodite i da ih pustite na pravu adresu. Bas ka onoj koja vas ceka rasirenih ruku, u nadi da je volite koliko i ona vas. Ne gusite osecanja, iskazite ih.

 

VODOLIJA

Vreme je da odustanete da cekate na jednu odredjenu osobu. Posto ona vas ne ceka, ne cekajte ni vi nju! Krenite u nova jutra, poletni, slobodni i neoptereceni prosloscu. Pred vama je neki novi period i nemojte da dangubite. Mozda sutra ostvarite novu ljubav.

 

RIBE

Idete iz dana u dan, trazeci ljubav svoga zivota. Vasa potraga traje dugo, tako da ste na ivici snage. Skoro da postajete  sigurni da prava ljubav i ne postoji, ali cete sresti nekoga! I kada vam se pogled ukrsti sa pogledom jednih ociju, sve ce vam biti jasno.To ce biti ona prava i jedina, ljubav vaseg zivota.

Stranice: 1 2