Idemo dalje:Rak i Skorpija do pomirenja,Bikovi do novca Ribe do ljubavi svoga zivota…

Idemo dalje:Rak i Skorpija do pomirenja,Bikovi do novca Ribe do ljubavi svoga zivota…

2024-02-07 0 By Admin

Svi idemo dalje i svako nekom cilju. Jedni do pomirenja, drugi do novca, a neki do ljubavi svoga zivota…

OVAN

 

Vas astro savetuje da se malo trgnete i pocnete delovati. Krenite dalje. Previse ste se opustili i stojite u mestu. Vreme je da se iz pozadine povucete i da budete  u centru paznje. Od vas se ceka  da pokusate da se ostvarite na najbolji moguci nacin.Pred vama je ljubav.

 

BIK

Na putu ste do novca jer ste i radili previse. Vasa sreca je da ste vredni, ali ste i snalazljivi. Vasa je  sreca da ste spretni i vicni da odredite ciljeve. I sluzice vas srecna okolnost, pa cete se moci pohvaliti novcanim bonusom. Vreme je da krenete dalje.

 

BLIZANCI

Vasa osecanja ce da budu jako lepa i vreme je da pokazete zaljubljenost. Od vas se ceka da budete spremni da podrzite tu ljubav i osecanja srca. Vasa situacija se popravlja i vreme je da bude sve kako treba.

 

RAK

Jedino sto vas sada zanima jeste pomirenje sa jednom skorpijom. Vase srce tezi samo tome i to vam je jedini cilj za sada. Od vas se ocekuje ad ucinite sve sto je do vas. Verujte da je ovo vasa poslednja sansa.

 

LAV

Ljubomorno cuvate svoju teritoriju i ne dozvoljavate tudjim pogledima.Vase srce zna samo da cuva ono sto ima i zahvalni ste sudbini na tome. Za sada odrzavate svoje emotivno stanje pod kontrolom.

 

DEVICA

Niste svesni sta biste mogli dalje osim da se okrenete napred. Iza sebe imate mnogo  novih desavanja koja vam nisu bila na korist. Od vas se ceka da budete neko ko ce da sacuva ponos i krene dalje. Napred i u nove pobede.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2