Rak traga za srecom,Skorpija svesna da se sreca ne kupuje novcem…

Rak traga za srecom,Skorpija svesna da se sreca ne kupuje novcem…

2024-02-05 0 By Admin

VAGA

I dalje se trudite da vas vasa dobra dusa sluzi i da o svemu razmisljate pozitivno. Vama je vazno da budete neko ko ce uvek da posmatra  pravedno i da ne sudite strogo. Ne zelite biti nepravedni ni prema onima koji su to zasluzili.

 

SKORPIJA

Mada previse radite i novcano stojite dobro, niste srecni. Cak vise, shvaticete da se sreca ne kupuje novcem. Mozda je pravo vreme da pocnete da trazite svoju srodnu dusu. Da malo popustite sa poslom, i da se posvetite licnom zivotu.

 

STRELAC

Niko nije kao vi tako slobodan, a sarmantan!  Sa koliko snage i volje cinite sve da dodjete do svojih ciljeva. I sada ce se vasi ciljevi usmeriti ka onoj u koju cete zaljubiti. Ludo i kao nikada do sada u zivotu!

 

JARAC

Vasa osobina najbolje duse dobice status najboljeg zodijaka. Videcete to po svojim obozavaocima, i brojnim osobama koje ce se druziti sa vama. Vreme je da budete neko ko ce izmedju ostalih da izabere samo jednu. Onu pravu koju ce vase srce prepoznati.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

VODOLIJA

I dalje se nadate pomirenju sa jednim bikom i zivite za taj dan. Samo da se opet vrate oni dani od pre! Kada ste imali posebno mesto u njegovom srcu i najvece mesto u njegovom zivotu. I dalje vam ostaje samo da se nadate tome!

 

RIBE

Ne marite na ono sto se prica, niti sto se desava oko vas. Vi samo idete neoptereceno kroz sva desavanja. Glavom kroz zid ne mozete, pa zato prihvatate sve cinjenice. Ako vec ne mozete nista promeniti, mozete bar razmisljati pozitivnije.

Stranice: 1 2