Rak traga za srecom,Skorpija svesna da se sreca ne kupuje novcem…

Rak traga za srecom,Skorpija svesna da se sreca ne kupuje novcem…

2024-02-05 0 By Admin

Dok neko traga za srecom, neko ce zaliti, a neko shvatiti da se sreca ne kupuje novcem…

 

OVAN

Sreca vam mozda bas i nije naklonjena. I dalje cete samo da radite i da se bavite svojim radnim obavezama. Ne znaci da necete sa strane posmatrati jednu zanimljivu osobu. Ali necete nista preduzeti po tom pitanju. Pravo pitanje je zasto je onda neprestano gledate?

 

BIK

Nista ne cinite da doprinesete svojoj blizoj okolini. To jednoj bliskoj osobi jako smeta, ali je i boli vase ponasanje. Misli da ste sebicni i da samo gledate sebe. Ako nije tako i ako ona pogresno misli, vi je razuverite. Stize sreca.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Niste ni svesni snage koju pokazujete obavljajuci sve obaveze koje su na vasim plecima. To sto radite previse, moglo bi vas kostati vaseg zdravlja. Vreme je da okrenete novi list i da se pocnete brinuti samo o sebi. Neka rade i oni koji samo lencare.

 

RAK

Vasa sreca jos nije zakuvala na vasa vrata i vi jos tragate za srecom. Nikako da vam se dese neke bolje situacije i da i vama zablista neki bolji period. Mada ste osecajni i tuzni, to nije razlog da se osecate nesrecno. Vise se druzite i radujte da biste bili bolje raspolozeni. Sreca vam kuca na vrata.

LAV

Vreme je da pokusate da podjete dalje, ako ne i da okrenete novi list. Od vas se ceka da budete mnogo odredjenijih koraka. Ucinite nesto  sto vas  zanima i nesto sto bi konkretno dalo neke bolje rezultate.

 

DEVICA

Od vas se ocekuje da konacno progovorite. Makar to bila samo sugestija, ili tek neki predlog! Vazno je samo da se pokrenete iz mesta, i da se istaknete. Ako ne u prvi plan, onda bar  pokazite da ste neko ko ce uzivati u svome drustvu.

Nastavak  na sledecoj strani…

Stranice: 1 2