Horoskop bliske buducnosti za srecu i novac-za svakog zodijaka!

Horoskop bliske buducnosti za srecu i novac-za svakog zodijaka!

2024-02-04 0 By Admin

VAGA

Ako ste i bili neodlucni, pred vama su nove odluke. Vasa bliska buducnost ce zavisiti od vasih koraka. Po pitanju novca, bicete vredni i radicete, pa nemojte brinuti. Za pitanje srece vi morate da znate sta vam je ciniti.

SKORPIJA

Radite u zadnje vreme i mada lepo zaradjujete, zaradjivacete jos vise. Ni to vam nece dati volje da vratite veru u ljubav. Neko vas je mnogo povredio i sada je vreme za zaborav. Srecu ne mozete kupiti, ali mogli biste da tragate za njom.

 

STRELAC

Samo sto niste uspeli da osvojite jednu osobu! Taj uspeh ce vam dati  krila i vreme je da se okrenete samo njoj. Lepa bliska buducnost vam sledi na emotivnom planu, a pitanje novca cete tek resavati. Bice vam taman da niste bez novaca.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

JARAC

Uprilicite vreme da jednoj osobi otvorite srce. I tada ce zasijati vase emotivno polje.Vreme je da se skrasite pored one koju volite,i da ona voli vas. Vase finansije ce avs terati da malo vise radite.

 

VODOLIJA

Pokazite da nemate volje da se raspravljate bespotrebno. Jedna osoba ce vas stalno provocirati, a vama ce to smetati. Pokazite da cete znati  kako da postupite a da se ne posvadjate. Ni vase radno polje nece zahtevati mnogo, ali vas emocije  guse.

 

RIBE

Pokazite da vas nece stajati mnogo truda novac koji cete zaradjivati. Vasa novcana sreca ce biti zadovoljavajuca. Radicete i bicete zadovoljni. Sto se tice emotivne srece, moracete biti sami kovac svoje srece. Trazite svoju srodnu dusu.

 

Stranice: 1 2