Ribe tokom februara krecu dalje: Vreme je za lepsu buducnost!

Ribe tokom februara krecu dalje: Vreme je za lepsu buducnost!

2024-02-01 0 By Admin

Ako ste mislili da za vas buducnost nece biti lepa, prevarili ste se. Sada je poravo vreme za lepsu buducnost na emotivnom polju…

Ono sto vam je u srcu ostalo zabelezeno, mozda je neka ljubav koja vam nije uzvracena. Imali ste neke veze i vezice i nije vam bilo lako. Neke od tih veza su bile lepe. Neke bolne ali u sustini ste ih sve ostavili u proslosti.

Imali ste i neke velike i male ljubavi od kojih su neke bile uzvracene, a neke neuzvracene. Voleli ste i bili voljeni, ali vas nije htela sreca. Sve su padale u zaborav, a vi ste ostajali praznoga srca. Ni puno nesrecni, niti kompletno srecni.

Sada je pravo vreme da krenete napred, da idete dalje. Da trazite srodnu dusu i ljubav koja bi ispuniIa vase srce.  Onu koja bi postala ljubav vaseg zivota i uvela vas u lepsu buducnost. Vreme  ce biti u vasu korist i ono je pred vama.

Ovaj mesec je bas onaj koji vam ga obecava. Ovaj mesec je bas onaj koji vam obecava mnogo. Obecava vam da krecete dalje i da cete moci da se vodite srcem. Vasa nova ljubav je ona koju cete sresti i zavoleti. Pomerice vam i srce i pamet i to ce biti to.

Ona vas uvodi  u novo poglavlje i lepsu buducnost. Vreme je da se radujete i idete napred. Bice ovo vasa najveca zivotna ljubav, i vreme je da se vase sudbine povezu. I sa rukom  u ruci krecete u nove dane i lepsu buducnost.

Stranice: 1 2