Naredna 72.sata:Evo ko dobija poruku koja ce ga uciniti najsrecnijim na svetu!

Naredna 72.sata:Evo ko dobija poruku koja ce ga uciniti najsrecnijim na svetu!

2024-01-30 0 By Admin

VAGA

Vasa je sreca da se osecate drugacije i opustenije. Konacno se sreca vraca u vas zivot, pracena i verom i nadom! Dugo zeljene reci od voljenog bica, konacno ce stici do vasih usiju. I taj glas i reci, ucinice vas najsrecnijim na svetu.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SKORPIJA

Samo ostanite uporni i nemojte dozvoliti nikome da vas pokoleba. Vase je srce spremno da  obradujete osobu do koje vam je stalo. Ocekujete da nece izostati ni reakcija druge strane. Vi ste skromni i kad  vam se uzvrati sitnicom, srecni ste i zadovoljni.

 

STRELAC

Cekate da vam jedna osoba odgovori na vase poglede. Za sada vas drzi na velikoj razdaljini, mada vas je primetila. Uporna je da ispita vasa osecanja i koliko su vam iskrene namere. Nova se ljubav budi u vasim srcima, i bice to lepa i iskrena veza.

 

JARAC

Vreme je da se i vi osecate najsrecnijim, bar po pitanju radnih zadataka. Sve ce vam da krene i konacno cete imati srece sa radnim zadacima. Od vas se ceka da pokazete srecu, ali i da popunite svoje emotivno polje. Tek bi se onda smatrali najsrecnijim.

 

VODOLIJA

Ovi su dani za neke nove obaveze, pored onih ustaljenih. Budite svesni sta vas ceka i sta vam je ciniti, da biste malo razredili obaveze. Nije da se borite samoza posao, mada tako deluje.  Teraju vas obaveze, i morate ici za njima.

 

RIBE

Pokazite vise osecanja prema jednoj osobi do koje vam je stalo. Da bi i ona znala da je stalo vama do nje, i ona bi ucinila neki korak. Ovako je samo drzite u neizvesnosti i niste spremni za nove korake. Odlucite se i oboje se izjasnite da  biste oboje znali na sta mozete racunati.

Stranice: 1 2