Vaga: Februar donosi kraj vasim brigama i pocetak boljih dana u svakom pogledu!

Vaga: Februar donosi kraj vasim brigama i pocetak boljih dana u svakom pogledu!

2024-01-30 0 By Admin

Februar donosi kraj vasim brigama i strahovima i konacno, novi pocetak. Pred vama novi pocetak lepsih dana u svakom pogledu…

 

 

VAGA

Februar sledi. Niste spremni da se mnogo radujete, ali zasto da ne? Sve pocinje i zavrsava sa vama, pa vi diktirate sve. I obaveze i rokove i ono sto ce vam biti cilj tokom meseca. Budite sami sebi najvazniji! Pred vama je novi pocetak, i bice lepih dana. Daleko lepsih nego ste ih ikada pre  imali…

Imate neki cudan osecaj pa ste postali ravnodusni na sve. Vreme je da neke stvari zelite da sebi stavite u prvi plan. Ako biste uspeli da vam se desava onako kako ste zamislili, sve bi bilo kako treba. Budite odlucniji, ali i azurniji sto se tice vasih planova.

U svakom pogledu se trudite da mnoge oko sebe iznenadite. Vreme je da izadjete iz svoje ljusture u koju ste se sakrili. Skrivate misli i osecanja, skrivate srce koje voli i gusite svoje radne sposobnosti.  Vreme je da se otvorite i sami sebe postavite u prvi plan.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 

Vi sami radite, pa sami i odlucujte o sebi. O svojim mislima i osecanjima, i o svojim brigama i svojim strahovima. Vase brige su bile velike, a vasi strahovi jos veci. Nasli ste se u nekoj tezoj zivotnoj situaciji i niste znali kako da vladate. Niste znali ni kako da se postavite, kako da se borite i kako da se ponasate.

Puni strahova i briga, isli ste kako ste znali i morali. I na vasu srecu ste se dobro snasli i savladali ste sve sto je bilo do vas. Konacno ste iz lose pozicije izasli kao pobednik. I sada sledi kraj vasim brigama i strahovima. I konacno pocetak boljih i lepsih dana ikada!

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2