Dan koji ste dugo cekali: 31.januar ce biti zabelezen u srcima ovih zodijaka!

Dan koji ste dugo cekali: 31.januar ce biti zabelezen u srcima ovih zodijaka!

2024-01-30 0 By Admin

VAGA

Imate obaveze za kojima idete, a da ne mislite sta vas jos ceka. Zasto uvek obaveze stavljate na prvo mesto? Gde ste vi, gde su tu vasa osecanja i vase srce? Ako vam ga je neko ukrao i odneo sa sobom, ne znaci da ga nece vratiti bas u ovaj dan!

 

SKORPIJA

Vec vam se svasta desilo, pa ne biste ni da merite, niti da se secate. Ipak cete da se radujete ovom danu. Necete dati da ga bilo ko pokvari, niti vam skrene misli. Ovaj dan ce biti vredan secanja na vasu veliku i neprebolnu ljubav.

 

STRELAC

Sve vam se desava nekako po planu, pa kao da je i danas tako. Ovaj dan cete sresti jedno lepo lice, ciji ce vas pogled ocarati. I malo je reci da vas je taj pogled opekao! To znaci samo jedno, da ste zaljubljeni i da cete ovaj dan biti zabelezen u vasem srcu.

 

JARAC

Nemate mnogo prilika za sebe da se postavite u prvi plan. Uglavnom se vodite ubedjenjem da morate da pustite druge, pa tek da se onda izjasnite. Zasto to sebi cinite, umesto da se brinete za sebe? Stavljajte sebe u prvi plan, svaka cast prijateljima i poznanicima.

 

VODOLIJA

Zalite za jednom osobom i danima kada ste bili svi na okupu. Povredila vas je  i kao da je sada kasno da se mirite. Ni ona za sada ne daje nikakav znak da zeli da do toga dodje ikada. Mozda samo glumi! Iskoristite ovaj dan da saznate i sta oseca i sta zeli.

 

RIBE

Samo radite i dan za danom zbrajate svoje uspehe. Nije da ne morate da radite, ali se malo trudite da zivite. Pokazite malo interesovanja za zivot mimo radnoga polja. Verovatno vas neko posmatra i nekome se svidjate. Nema sanse da nije tako, samo sto vi to niste primetili!

 

Stranice: 1 2