Dan koji ste dugo cekali: 31.januar ce biti zabelezen u srcima ovih zodijaka!

Dan koji ste dugo cekali: 31.januar ce biti zabelezen u srcima ovih zodijaka!

2024-01-30 0 By Admin

Svi imaju dan koji ste dugo cekali i zadnji dan januara ce biti zabelezen u srcima ovih zodijaka!

OVAN

Jasno vam je da ovaj mesec nije doneo ocekivano. Ne bar tamo gde ste zeleli. Radili ste i bili vredni i to cete i nastaviti. Ipak vam je srce prazno zbog jedne neostvarene ljubavi. Ne budite pesimista, nikad se ne zna  kakav ce vam biti dan.

 

BIK

Ponasate se uzdrzano i ne izjasnjavate se ni u kojem slucaju. Niti iznosite zalbe, niti hvale za neke odredjene situacije. Od vas se ceka da budete odredjeni po pitanju i emocija i drugih obaveza koje vas cekaju. Otvorite srce!

 

BLIZANCI

Mozda je vreme da zabelezite  ovaj dan i da tacno verujete u srecu. Slobodno i sigurno, poletno i neoptereceno bilo cime! Za vas ce ovo bitio dan ljubavi i paznje od jedne osobe. I zasluzuje da bude zabelezen ne samo u vasem srcu, vec i vasem kalendaru.

 

RAK

Duboko su vas dotakle reci voljene osobe i povredile su vas u dusi. Znate da ona ne misli ono sto izgovara, ali to vas boli. I mada verujete da vas voli, time ce da pokvariti ovaj dan. Bicete ravnodusni na radost i drustvo oko vas.

 

LAV

Vase vas misli vode ka jednoj skorpiji, a ona vise i ne misli na vas. Mozda je kucnuo cas da donesete neke nove odluke. Da okrenete novi list i da ovaj dan bude dan za vase nove korake. I ne samo korake, za vase nove snove.

 

DEVICA

Srce vam se raduje zbog jednog lika koji vam je nova ljubav. Ni vi niste nista manje zaljubljeni od njega. Vasa ce vam srca da odrede smernice kojima cete ici dalje. I da biste sledili put svojih srca, poslusajte  sta vam govore i gde vas vode.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2