Bik i Ribe:Sa vama niko ne moze kako hoce,vec onako kako zasluzi!

Bik i Ribe:Sa vama niko ne moze kako hoce,vec onako kako zasluzi!

2024-01-30 0 By Admin

Vazno je da imate na umu da je izvesno da su bik i ribe posebni sami po sebi. U nastavku ovog teksta saznajte zasto.

 

 BIK

Moramo d akazemo da je bik neko ko tacno zna sta hoce. Ali ono sto ga razlikuje od ostalih je to sto ne odustaje ma koliko da problema imao. Zivot je tezak ali je bik znak koji je spreman da se bori za ono sto naumi cak i onda kada se cini da je sve otislo u nepovrat. Mora se priznati da je bik neko ko je svestan toga da je zivot samo jedan i ko ume i zna da uziva u njemu na pravi nacin.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 

Kada zavoli ovaj znak ce dati i ono sto nema ali moramo da kazemo da tacno zna kada je vreme da se okrene i ode. Imajte na umu da je osoba rodjena u ovom znaku neko ko je spreman da se bori za svoje zelje i ko nikada ne odustaje od onog sto jeste. Od onog sto misli. Nemojte ocekivati od bika da vam tolerise sve i da vam vecito prasta te da vam daje nove sanse. Moze da vas voli do neba ali one sekunde kada predjete granicu… Tada mozete biti svesni da je doslo vreme da mu kazete zbogom, jer bik ode jednom, ali to jednom je zapravo za ceo zivot.

Istina je da je bik neko ko je spreman da se bori za ono sto hoce ali vazno je da imate na umu da bas nikada nece graditi svoju srecu na osnovu tudjih suza. Bik ima parolu po kojoj zivi. I u skladu sa tim, bik je neko ko ce vas voleti, bik je neko ko ce vas razumeti i ko ce biti spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu.

Sve dok su ljudi prema njemu dobri, bik ce biti jos bolji!

 

 Nastavak na sledecoj strani…

 

Stranice: 1 2