Horoskop po ciganskim kartama od 1. do 15.februara:Da li ste spremni za cuda?!

Horoskop po ciganskim kartama od 1. do 15.februara:Da li ste spremni za cuda?!

2024-01-29 0 By Admin

VAGA

Pred vama su teski dani, ali cete ih savladati. Vreme je da pokazete da ste na visini zadataka koje ce vam servirati. Ciganske karte upozoravaju da vam nece biti lako. Cuda su ipak moguca, pa cete izaci kao pobednik.

 

SKORPIJA

Konacno sklapate deo po deo i idete za svojim ciljevima. Nije vam ostalo jos mnogo, jer ste dosta postigli do sada. Vase ce zadovoljstvo biti ogromno i vasa je sreca posebna. Bicete srecni u dusi.

 

STRELAC

Imate odredjen cilj da se nadjete na pola puta sa jednom osobom. Vi ste u nju zaljubljeni i vreme je da vam i ona pokaze sta oseca. Bice vam uzvracena osecanja i vreme je da budete srecni i zadovoljni.

 

JARAC

Previse ste dobri, pa je vreme da se vasa dobrota i uzvrati. Pred vama je jedan drugaciji period koji cete hteti da iskoristite. Po ciganskim kartama, vase sanse ce biti jako lepe i vi cete ih prepoznati u pravom trenutku.

 

VODOLIJA

Meko srce i suvise jaka tvrdoglavost su cudna kombinacija osobina. Ipak cete pokazivati i jedno i drugo ovih dana. Imacete priliku da svi vide vase dobro i meko srce. Ali cete biti i u jednoj situaciji u kojoj cete se ponasati tvrdoglavo. Ciganski horoskop vas savetujete da popustite.

 

RIBE

Budite vredni i ne plasite se sta ce se desavati. Ne znaci da je sreca samo posao i novac, ali cete raditi. Mozda su dani za neka nova cuda, pa zasto se malo ne bazirate na emotivno polje? Novi je mesec, pa zasto vam ne bi doneo i novu ljubav? Verujte da vam sledi.

Stranice: 1 2