Strelac:Nema toga sto on ne moze, jer je jaci od svih-sto pozeli to ce i dobiti!

Strelac:Nema toga sto on ne moze, jer je jaci od svih-sto pozeli to ce i dobiti!

2024-01-27 0 By Admin

Danas vam pricamo o strelcu. O zodijaku koji tacno zna sta je ono sto hoce. O zodijaku cije je srce veliko i posebno.

 

Strelac je neko ko dobro zna da zivot nije lak ali je neko ko ume da nadje nacina da istraje u onome sto hoce. Moramo reci da je ovo znak koji voli svim srcem. Istina je da nema nimalo sumnje da je ovo znak koji zna da zivot nije lak i ko se ponasa u skladu sa tim. Kada se zaljubi ovaj znak ce uciniti sve sto moze da tu osobu osvoji ali je cinjenica da itekako zna kada je vreme da se okrene i ode…

Ovo je neko ko je spreman da za pravu ljubav ucini bas sve i u to nema nimalo sumnje.

Imati strelca kraj sebe znaci imati nekoga ko ce vas voleti i ko ce biti spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Divno je znati da postoje ljudi kao sto je on jer je ovo prijatelj za pozeleti i nema nimalo sumnje da je neko ko ce naci nacina da se izbori za ono do cega mu je stalo.Ali strelac je neko ko je borben i ko ce biti spreman da istraje u svemu sto naumi. Imati kraj sebe njega znaci imati nekoga ko ce vas voleti i nekoga ko ce vam biti podrska i oslonac i jos mnogo toga.

Konacno, strelac je znak koji se uvek ponasa u skladu sa svojim osecanjima. Zato nije ni cudo sto je ovo neko ko ce reci istinu ma koliko da ta istina bila bolna. Kada zavoli on daje sve od sebe ali moramo reci da je neko ko odlicno zna kada je vreme da se okrene i ode. Volece vas iskreno ali ce dobro znati kada je pravo vreme da se okrene ako ste mu srce slomili.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2