Strelac i Jarac: Ljubav,novac i zdravlje tokom februara!

Strelac i Jarac: Ljubav,novac i zdravlje tokom februara!

2024-01-22 0 By Admin

Sve sto vas zanima i sto cete cioniti tokom februara, bice na polju ljubavi…

JARAC

Ljubav

Dragi nasi Jarcevi, vi cete se zaista moci da izborite za ono za sta se budete borili. Ovoga puta cete biti jako hrabri i istrajni da se izborite. Da idete za svojim prioritetima, da ostvarite svoje ciljeve i da sledite svoje srce. A vase srce ce da ide za jednim likom.

Zaljubicete se u odredjenu osobu i dok vas ne udostoji paznje, necete odustati. Ako ste do sada cutali, vreme je da progovorite. Ako ste  krili osecanja, sada ce biti vreme da se izjasnite. Od vas se ceka da budete spremni da pridjete onoj koja vam se dopada.

I da ne oklevate sve u momentu da joj kazete i pokazete sta osecate. Da priznate tajnu svoga srca i da joj odate sve sto vam se desava u srcu. A to je ljubav prema njoj.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Novac

Nece vam biti tako dobro, ali kazu da novaca nikada nije dosta. Vreme je da budete otvoreni, slobodni i da pokazete svoje radne ideje. Da pokazete inteligenciju, da iznesete neka idejna resenja. I konacno cete biti svoji, uspesni i priznati.

Zelite se radovati radnim pobedama i uciniti sve dok ne uspete. Novaca i ako vam bude falilo, vreme ce vam ici u prilog. Jedan radni zadatak ce vam ga obezbediti, pa se radujte.

Zdravlje

Vase zdravlje ce  da bude zadovoljavajuce, osim redjih glavobolja. To je sve usled vaseg premora jer previse radite. Ili smanjite obaveze, ili ih bolje rasporedite. Stize vas premor, pa se malo vise odmarajte kad god to mozete.

Stranice: 1 2