Rak i Riba-najveci veseljaci zodijaka:I kad su tuzni, lice im krasi osmeh!

Rak i Riba-najveci veseljaci zodijaka:I kad su tuzni, lice im krasi osmeh!

2024-01-19 0 By Admin

Vesele i bezbrizne, i za Ribe vazi da u pored Rakova najveci veseljaci zodijaka!

RIBA

Drage Ribe, vreme je da vas upoznaju mnogi koji vas jos nisu upoznali. Od vas se ocekuje da i dalje ostanete isti, veseljaci i veseli, cak i kada vam se place. Vi ste od onih koji na zivot gledaju blagonaklono, i razumno uvek.

Sve sto se zbivalo u vasem zivotu i sto se zbiva i dalje, vi cete da gledate kao da tako mora. Kao i da vas zivot vec unapred odredjen, a vi ste tu da podnosite sve. Kada je dobro, da idete dalje i uzivate u sreci smejuci se. Da vam osmeh krasi lice.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 

Da idete napred, podnosite sve nadace kada nije dobro. I kao da je zapisano, tako se morate poneti, hrabro i dostojanstveno. Bez suza i prituzbi, sa zeljom da trajete i istrajete u svemu sto vam se ne da, a da to zelite.

I vi ste borac za nova jutra i za svoje bolje sutra. Borac za lepse dane, za stvarniju srecu, a ne laznu. Borac za bolje, u svakom pogledu, za nova jutra i svakako, za lepse sutra. I u lepsem sutra, vi zelite da vam se desavaju bolje stvari, vredne coveka.

Ribe su pre svega hrabre i tolerantne, i nikada nisu nepravedne. Uvek gledaju da se druze, da daju pozitivnu energiju. Da prijatelju pruze osecaj razumevanja. Da svakoga vole i da svakoga razumeju. Da budu uvek na visini zadatka i kao covek  opravdaju ukazano poverenje.

A od partnera da mu budu  podrska,sto ce da i sami uzvrate. I da se vesele i ostanu veseljaci, pozitivni i hrabri uvek. I kada im se place i kada im tonu ladje i kada su tuzni. Da i dalje osmeh krasi vase lice.

 

 

Stranice: 1 2