Cetvrta nedelja januara nosi kajanje Lavovima, tugu Vagama, srecna desavanja ovom znaku…

Cetvrta nedelja januara nosi kajanje Lavovima, tugu Vagama, srecna desavanja ovom znaku…

2024-01-19 0 By Admin

VAGA

Ceka vas tuga srca zbog izgubljene ljubavi. Nekoga cete pogresno proceniti i to ce biti za vas promasaj. Vreme promasene i neuzvracene ljubavi, na vas ce delovati kao samar sudbine. Mozda je bolje da prihvatite istinu, manje ce boleti.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SKORPIJA

Slede vam srecna desavanja i to ce vas poneti visoko.  Vasa emocija srece ce vam napuniti srce i sve vase misli ce leteti kajednoj osobi.Bice to desavanja u smeru srece koja tek sledi na vase staze. Staze kojim cete hoditi.

 

STRELAC

Ceka vas susret koji ce obeleziti sve vase nove korake. Od vaseg ponasanja ce da zavisi sve sto ce se dalje zbivati. Svakako da ce se vasa osecanja da zazive uskoro. Zaljubicete se, a to ce vam dati krila d se osecate kao na sedmom nebu.

 

JARAC

Vreme je da saznate sta vas ceka i sta je ono sto biste zeleli. Sa nekim biste u novu semu i to je samo jedan odredjeni lik. Svidja vam se i pokusacete sve da se ostvari vasa veza. I verovali ili ne, vasa ljubav ce se ostvariti.

 

VODOLIJA

Niste svesni cinjenica koje vas mogu povesti u bedak. Od vas se ocekuje da budete mnogo trezveniji i da budete racionalni. Ako budete pametni, sve cete moci da uredite da budete bolje. Ako okrenete list, sve moze biti bolje i drugacije.

 

RIBE

Nemate volje da se prepirete, a jedna ce vas osoba tome terati. Stalno ce traziti povoda da se sa vama raspravlja i da vas provocira. Niste ni svesni sta vas moze vise naljutiti, razlozi koji nemaju veze sa vezom. Ili njeno uplitanje u vas zivot.

Stranice: 1 2