Cetvrta nedelja januara nosi kajanje Lavovima, tugu Vagama, srecna desavanja ovom znaku…

Cetvrta nedelja januara nosi kajanje Lavovima, tugu Vagama, srecna desavanja ovom znaku…

2024-01-19 0 By Admin

Cetvrta nedelja januara nosi kajanje, tugu i srecu…  Kako kome…

OVAN

Uskoro nastupa cetvrta nedelja meseca i to  ce za vas da znaci mnogo. Ovaj period ste startovali dobro i vreme je da se vide vasi rezultati. Od vas se ceka da pokazete da ste uporni i da se mozete ostvariti na radnom polju. Ceka vas uspeh.

 

BIK

Sve sto ocekujete bice u skladu sa vasim koracima. Ako ih budete cinili voljno, nadajte se rezultatima. Sve sto cete zeleti, zavisice od vas, pa se trudite da pokazete radom. Morate biti racionalni da ne biste upali u dugove. Olako cete uopasti u novcanu krizu.

 

BLIZANCI

I vas cekaju neka sitna razocarenja, ali cete se i nadati opet. Jedna osoba ce da bude novi povod za nove nade. Jedan lik ce vam dati snage da se nadate  novoj sreci. Tako ce se i sreca i tuga da mesaju istovremeno.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RAK

Vasa ce tuga da bude ocigledno osecanje koje cete pokazivati. Prate vas otvorena osecanja, koja ma kakva bila, ne mozete da sakrijete. Razlog vase tuge ce biti osoba do koje vam je stalo. I ma sta ucinili, nikako necete moci da doprete do nje.

 

LAV

Cetvrta nedelja meseca ce da vam donese kajanje. Kao bumerang emocija vas nose neki novi koraci. Vraca vam se milo za drago od jedne osobe. Svesno ste pogresili i niste hteli da popustite i priznate. Sada vas stize kajanje zbog propustene sanse.

 

DEVICA

Konacno vas ceka poboljsanje nekih prilika. Vec znate na sta se te prilike odnose, i vreme je da predahnete. Nesto vas je mnogo mucilo i to ce konacno da se poboljsa. Tako ce vam tesko breme pasti sa vasih pleca.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2