Blizanci:Ne pokazuju svoju slabost-deluju jaki i kada pate!

Blizanci:Ne pokazuju svoju slabost-deluju jaki i kada pate!

2024-01-18 0 By Admin

 Blizanci. Znak za koga mnogi kazu da ima dva lica, i to i jeste istina, na neki nacin.

 

Blizanci su znak cije je srce veliko. Moramo da kazemo da nema nimalo sumnje da se u ovom znaku radjaju osobe koje vole svim srcem i u to nema nimalo sumnje. Ali, kada se kaze da su blizanci pomalo cudni, da imaju dva lica… Znajte da je to istina.

Ovo je znak koji moze da bude najbolja osoba koju ste ikada upoznali ali isto tako moze da bude i vas najveci neprijatelj. I sve to zavisi od toga kako se ponasate prema njemu, sto je vrlo vazno da kazemo.

Imajte na umu da je ovo znak koji za pravu ljubav cini sve sto moze i da je odan i iskren, da je ovo osoba koja voli najjace sto moze.

Ali, jako je tesko da blizanac bilo koga zavoli i to je najveca moguca istina. Kada se zaljubi ovo ce biti osoba koja ce da ucini sve ali isto tako moramo da kazemo da su blizanci ljudi koji itekako znaju kada je pravo vreme da nekome kazu zbogom. Mislite o tome.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Bitno je da kazemo da je cinjenica da blizanci nikada nece okrenuti glavu od onih koji pate. Ako mogu da pomognu, ako mogu da ucine, oni ce to rado da ucine. Nema veze da li je rec o nekome koga znaju ili ne, blizanci ne okrecu glavu od onih kojima je tesko, a kojima mogu da pomognu.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2