Bik:Ili je po njegovom,ili nece biti nikako!

Bik:Ili je po njegovom,ili nece biti nikako!

2024-01-18 0 By Admin

 Prava istina je da je bik neko sa kim je lepo, ali ume biti komplikovano. Bas zato sto je takav kakav jeste, specifican!

 

Bik je znak koji je spreman da se bori za ono sto hoce. Moramo da kazemo da je ovo znak koji za pravu ljubav cini bas sve. Nema nimalo sumnje da se u ovom znaku radjaju ljudi koji vole svim srcem, sto je za svaku pohvalu. Ali, isto tako, da bi bik nekoga zavoleo, nema nimalo sumnje da je potrebno mnogo vremena. Mora se reci da je bik znak koji je spreman da ide ka svom cilju korak po korak. Ali, kada nesto naumi, bik ce biti od onih znakova koji za to cine i moguce i nemoguce.

Moramo reci da je izvesno da je ovo osoba koja voli svim srcem, i kada se zaljubi cini sve sto moze, sto je za svaku pohvalu. Onoliko koliko da, koliko ucini za voljenu osobu, isto toliko zeli i da dobije. Moze bik nekoga da voli svim srcem ali je najveca moguca istina da je ovo znak koji sebe previse ceni da bi ostao tamo gde mu nije lepo. Svestan je da ne mogu svi da ga vole i on to ne ocekuje ali je cinjenica da ocekuje da bude cenjen i postovan. Jer, postovanje svakako zasluzuje.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Velika mana ovog zodijaka je to sto je jako tvrdoglav. Moze se zapravo reci da je ovo znak koji tera po svome bas uvek. Pa cak i onda kada zna da ce zbog toga da dozivi velike probleme, jednostavno je takav i to je ono sto mora da se kaze. Imati bika kraj sebe znaci imati nekoga na ciju ljubav mozete da racunate ali i nekoga ko nece dozvoliti da se igrate sa njim na bilo koji nacin. Kada zavoli bik daje sve od sebe ali moramo reci da je u stanju i da uzme onoliko koliko da.

Kada pricamo o poslu, vazno je reci da je novac nesto sto je ovom znaku jako vazno. Itekako je bik neko ko je spreman da radi i neko ko ume da se trudi i da se zalaze za ono sto hoce, ali se mora reci da u svemu ima granicu. 

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2