Cetvrtak,petak,subota:U novim danima sledi sreca ovih znakova!

Cetvrtak,petak,subota:U novim danima sledi sreca ovih znakova!

2024-01-17 0 By Admin

VAGA

Radite ono sto imate bez oklevanja. Vama nece biti na odmet ni da se nadate, niti da mastate. Oni koji se nadaju sreci, i cine nesto da do nje i dodju. Vreme je da ucinite nesto konkretno i ostvarite svoje nade.

 

SKORPIJA

Vasa ljubav ce vas voditi, bas kao i vase obaveze. Sve vam je lepo i lako i sve vam lakse kada ste zaljubljeni. Ovo ce biti novi dani u kojima slede i nove zanimacije. Vreme je za nove korake i nove poduhvate.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

STRELAC

Kao i uvek, bicete konkretni u onome sto hocete. Izjasnite se bar kada su u pitanju neke odredjene emocije. Vreme je da znate da li zelite da se izjasnite, i da li cete imati hrabrosti?! Vreme je  da se ohrabrite i kazete sta vam je na srcu.

 

JARAC

U novim danima lezi vasa sreca jer sledi susret vaseg zivota. On vas vodi ka novoj ljubavi koja ce biti vasa sreca. Imate srece da vas neko zeli u svoje srce i to ce biti obostrana ljubav. Zaljubicete i  to ce biti vasa nova i velika ljubav.

 

VODOLIJA

Niste svesni sta vas vodi napred i vreme je da se preispitate. Od vas se ceka da budete svesni  cinjenica. Ako mislite da nije povoljan trenutak za jedan korak, vi ga odlozite. Ipak se snadjite da ucinite nesto sto je najbolje, a da ne pokvarite sve.

 

RIBE

Imate zelju da ove dane  zivite po svome.  Osecate da novi dani nose i novu srecu  i to ce da bude ono sto ste hteli. Ta sreca vam je lik osobe koju zelite kraj sebe zauvek. I ucinicete sve da i ona pozeli isto.

Stranice: 1 2