Ovi znaci su sada u svadji sa voljenom osobom:Evo hoce li se pomiriti ili je kraj za sva vremena…

Ovi znaci su sada u svadji sa voljenom osobom:Evo hoce li se pomiriti ili je kraj za sva vremena…

2024-01-16 0 By Admin

 Vrlo je vazno da naglasimo da je ljubav ono sto je najvaznije, ali i da je to emocija koja boli  vise od svih…

 

BLIZANCI

U svadji ste sa voljenom osobom. Jako vam je stalo do nje,ali vi u ovom trenutku ni sami ne znate sta je ono sto zelite. Morate da razmislite o svemu jer je izvesno da vas cekaju neka iznenadjenja. Ukratko receno, samo od vas zavisi hocete li se sa tom osobom pomiriti ili ne.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Ona to zeli i to je cinjenica ali imajte na umu da je neophodno da oboje ulozite trud kako bi ste dosli do svog cilja. Kako bi vasa romansa uspela. Ono sto moramo da kazemo jeste da je jasno da su tek pred vama dani kada ce vam biti jasno da ste voljeni. Ali, i vi i druga osoba morate da ulozite mnogo truda kako bi vasa ljubav opstala i ostala. Nije dovoljno voleti. Zaista morate oboje da radite na tome da se vase zelje ostvare.

Da se zapitate sta je za vas najbolje i da se ponasate u skladu sa tim. Vazno je da kazemo da cete imati srece onoliko koliko budete imali strpljenja i volje da se menjate.

U svadji ste jer niste umeli da cenite ono sto ste imali. I naravno, ne samo vi, isto je i sa vasom voljenom osobom.

Poruka koju imamo za vas jeste da je sve na vama. Da ljubav itekako moze da pobedi pod uslovom da oboje pristanete na promene i da shvatite da je vazna emocija, a ne ponos i ego.

Ako volite dovoljno jako i snazno onda je vazno da cuvate to, i da date sve od sebe kako bi ta veza opstala. A ako to ipak nije slucaj, onda je jedina opcija da krenete dalje. Zasto? Zato sto ne vredi nista tamo gde nema iskrene emocije i ljubavi.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2