Ovan je apsolutni car i ne treba mu kruna da to i dokaze!

Ovan je apsolutni car i ne treba mu kruna da to i dokaze!

2024-01-16 0 By Admin

 Ovan. Znak koji ima ono nesto sto ga razlikuje od svih. Znak koji voli svim srcem i koji je jako ponosan na sebe zbog toga.

Ono po cemu je ovan poznat je njegovo divno, veliko srce. Niko ne ume da voli tako jako kao on i cinjenica je da niko ne zna ni da prasta toliko. Ali, ono sto moramo da kazemo jeste da je cinjenica da je ovo znak koji voli svim srcem i da ne postoji niko na ovom svetu ko ume i zna da voli toliko kao on.

Poznat je po tome sto ima stav. Dakle ovo je znak koji ce reci ono sto misli, uvek, u svakom slucaju. Cak i kada zna da ta istina nekome moze da slomi srce, ovan ce reci onako kako jeste. Istina je njegovo drugo ime ali ono sto moramo da kazemo jeste da nema nimalo sumnje da to ocekuje i od onih koji ga okruzuju. Zapravo moramo da kazemo da je on neko ko moze mnogo toga da oprosti i da da jos jednu sansu, ali da bas nikada nece preci preko lazi, odnosno izdaje. To je zato sto dobro zna da onaj ko jednom slaze, da onaj ko jednom prevari ili izda-radice to tokom celog zivota.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Vrlo je vazno da kazemo da je ovan znak koji ima najbolju dusu, i u to nema nimalo sumnje. Osoba je koja ume i zna da prasta mnogo ali je vazno da kazemo da dobro zna kada je vreme da nekome okrene ledja. Kada je zapravo vreme da ode i da nekome kaze zbogom. Cak i ako tu osobu voli svim srcem, cak i ako je ta osoba ona jedna, jedina, ona bez koje ne moze, ovan nece trpeti nepostovanje.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2