Sreda,cetvrtak,petak:Jedan zodijak ce dobiti verenicki prsten!

Sreda,cetvrtak,petak:Jedan zodijak ce dobiti verenicki prsten!

2024-01-16 0 By Admin

VAGA

Dok jos traje praznicni mesec u godini, nadate se slavlju. Naravno da mislite na slavlje svoga srca. U tom slucaju bi ulogu odigrao verenicki prsten kojem se nadate. I verovali ili ne, ovih dana ce i to doci u temu razmatranja.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SKORPIJA

Imali ste priliku da se okrenete boljim prilikama, ali vase srce nije znalo. Pitanje je da li nije znalo ili nije htelo, jer voli drugoga. Ne vidite neke perspektive, ali srce vas vuce ka jednoj osobi. Tek cete se uveriti da nije prava.

 

STRELAC

Ono sto vas boli je promasena ljubav i sada biste da je ponovo ozivite. Mozda su ovo dani da shvatite da je kraj, umesto da se nadate boljem. Ne cinite gresku da se vracate u proslost. Okrenite se novim danima, u njima lezi vasa sreca!

 

JARAC

Vasa emocija je deo ovih dana i ovo su pravi dani za emocije. Jedna vodolija zeli da joj dokazete da je volite. Ako osecate ljubav, pokazite joj, ako je ne volite, oslobodite je nade! Ne dajte joj da se lazno nada vama! I vasoj ljubavi koju ne gajite za nju!

 

VODOLIJA

Mada ste zaljubljeni u jednog jarca, on vam mora priznati istinu. Ma kakva bila ta istina, bolje da je zna. Sve je bolje od lazne nade i lazne srece! Insistirajte da vam kaze sta oseca, nego da dangubite.

 

RIBE

Uporno nastavljate da se borite sa radnim zadacima. Vreme je da budete spremni da se  pokazete da ste bolji od mnogih. I ovih dana cete pokazati svoj takmicarski duh. Ali cete biti spremni da se sklonite ako od vas bude neko bolji.

Stranice: 1 2