Sreda,cetvrtak,petak:Jedan zodijak ce dobiti verenicki prsten!

Sreda,cetvrtak,petak:Jedan zodijak ce dobiti verenicki prsten!

2024-01-16 0 By Admin

U naredna tri dana jednom zodijaku ce biti u pitanju verenicki prsten!

OVAN

Naredni dani vam donose nova desavanja. U pitanje ce se dovesti i tema zvana verenicki prsten. Sta ce se desavati oko toga i hocete li ucestvovati u svemu tome, zavisi od vas.Izjasnite se!

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Niste se dobro odmorili, a nove radne obaveze vas teraju napred. Mnogo ste trosili u zadnje vreme i sada vam je tesko  da se mirite da ste u krizi. Vase finansijsko stanje se cas, cas, pa menja. Vreme je da budete racionalni.

 

BLIZANCI

Vreme je da konacno otvorite svoje srce. Ako ste do sada cutali i krili, sada je vreme da otvorite srce. Radujte se sto cete ovih dana osecati da uzivate obostranu ljubav osobe do koje vam je stalo. I sto ce vam biti uzvraceno duplom merom.

 

RAK

Naredna tri dana  cete zeleti da se iskupite za svoje greske. U pitanju su svesne greske za koje se kajete. Osoba koja vas voli mastala je da joj date verenicki prsten, a vi ste je povredili. I pre nego nesto kazete, razmislite da li je to na mestu.

 

LAV

Vreme je da budete dostojni ljubavi jedne osobe. Ako ste do sada bezali od nje, svesno ili nesvesno, udostojite se sada. Od vas se ceka da budete spremni, ali iskreni, da se izjasnite. Nemojte da gusite emocije.

 

DEVICA

Naredna vasa ocekivanja mogu biti svakakva. Mozda biste trebali da se bazirate na odredjenom polju. Nekato ovih dana bude vase radno polje, jer morate opravdati ukazano poverenje. Dokazite da ste to za sta se i pokazujete. Najvredniji od svih!

Nastavak  na sledecoj strani…

Stranice: 1 2