Lav:Kralj zodijaka koji ocekuje da se prema njemu ponasate kraljevski!

Lav:Kralj zodijaka koji ocekuje da se prema njemu ponasate kraljevski!

2024-01-16 0 By Admin

 Pricamo vam o lavu. O tome da je ovo znak koji je spreman da se bori za ono sto zeli, ali sve sto cini-cini posteno, iskreno, i prosto je fer!

 

Lav je neko ko dobro zna koliko vredi. Vazno je da imate na umu da je ovo osoba koja je otvorena, iskrena, verna. Lav je neko ko je spreman da se bori za ono do cega mu je stalo i u to nema nimalo sumnje.

Lav je voljen i on je toga svestan. Njegova ljubav je sreca kakvu samo mozete da zamislite, i to imaju samo oni koji imaju cast da ih lav voli.

Ovo je znak koji ce reci istinu pa cak i kada zna da je istina previse bolna. Ali isto tako, lav je neko ko ce biti spreman da cuje istinu i od drugih. I u skladu sa tim, jasno je da lav nece oprostiti onima koji ga slazu jer znaju da ona ko jednom izda, izdace ponovo i ponovo. I zato lav itekako pazi na to kome veruje, koga pusta  u svoj zivot, kome daje priliku, kome prasta.

Ljubav je ovom znaku jako vazna. Moze cak da se kaze da je ovo znak koji ide korak po korak ka svom cilju ali da mu je ljubav zapravo pokretac u svemu. Lav je znak koji cini prvi korak kada pricamo o ljubavi. Kada zavoli, lav ce dati sve ono sto ima, a to je vrlo vazno da  kazemo zato sto je lav spreman da vam sve i uzme. Ukratko receno, ovo je znak koji itekako zna kada je vreme da nekim ljudima kaze zbogom.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Moze nekoga da voli svim srcem, moze da misli da njegov zivot bez te osobe nece imati smisao… Ali, prava je istina da je lav neko ko nece ostati tamo gde mu nije lepo. Zivot je samo jedan i previse kratko traje, pa se lav zapravo i ponasa u skladu sa tim.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2