Lav i Vaga-od 15. do 31. januara:Bicete zahvalni sudbini sto ce zavrteti tocak srece u vasem smeru!

Lav i Vaga-od 15. do 31. januara:Bicete zahvalni sudbini sto ce zavrteti tocak srece u vasem smeru!

2024-01-16 0 By Admin

Vreme je da oba ova zodijaka budu zahvalni sudbini sto ce u narednim danima zavrteti tocak srece!

LAV

Do 31.januara, itekako mogu da uslede promene. Ne budite tako tuzni i usamljeni i ne ponasajte se kao da su vam potonule sve ladje. Verujte da nikada nije kasno za novi pocetak. Dani nove srece leze u novim koracima. To isto vazi i za vas, pa se tako i ponesite u datim situacijama.Uskoro tocak srece ide u vasem smeru.

Nije vam bilo lako jer ste se zaljubili u pogresnu i razocarali. Mozda i vasa bivsa za vas misli isto. Ako je razocarala ona vas, i vi ste razocarali nju. Ako vas boli proslost, ne znaci da se ona veseli. I dok tako razdvojeni svako boli svoju tugu, nova se ljubav  budi u vasem srcu. Do 31.januara je sve moguce.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Naredni period je novi pocetak i vasih koraka i vasih poteza. Za vas su ovo posebno lepi dani da ucinite nesto konkretno. Upoznacete jednu osobu, ali ce vam ona biti tako draga. Trazicete njeno drustvo, vise zbog utehe, tek drustva radi. Da popuni vase slobodno vreme i da imate pricati sa kime. Tek samo, da tuzni ne biste pricali sami sa sobom, u svoja cetiri zida tuge.

A tocak srece se okrece u vasem smeru da i ne slutite da moze!

I dok budete ubedjeni da je samo druzenje, vi cete se drzeci polako zaljubljivati. Umesto drage osobe koja vamcpruza utehu kao poznanik, postace vasa nova sreca. Ni sami necete znati kako i kada! Vase ce vas srce iznenaditi osecanjima koja ce se buditi u vama. I kako god ih budete tumacili, bice to osecanja nove ljubavi. Velike i prave!

Tako cete biti zahvalni sudbini sto je zavrtela tocak srece u vasem smeru! I sto ponovo zivite i ponovo volite!

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2