Do pocetka proleca,ovi znaci ce biti zaproseni ili ce zapoceti zajednicki zivot sa osobom koju vole!

Do pocetka proleca,ovi znaci ce biti zaproseni ili ce zapoceti zajednicki zivot sa osobom koju vole!

2024-01-16 0 By Admin

  VAGA

Ako ce neko u danima koji su pred nama moci da kaze da je srecan, onda ste to vi. Vama ce zapravo cela zima,sve do pocetka proleca, biti jako talicna za ljubav.

Ako se do sada nije desilo da vam vasa voljena osoba na delu dokaze svoje emocije i uveri vas u to koliko vas voli, onda imajte na umu da je samo pitanje dana kada ce doci do toga. Naravno, vi znate da li je brak ono sto zelite. No, ono sto je bitno jeste da ste jako voljeni i da svakako konacno kraj sebe imate osobu koja je spremna da vas ceni i usreci. Samo polako.

Ono sto je bitno da kazemo jeste da je jasno da ni u kom slucaju  ne dajete laznu nadu. Ako ne volite iskreno, onda znajte da je to u redu, sve dok nikome ne obecavate ono sto niste u stanju da ispunite.

Ali, znajte da cete do pocetka proleca doci do toga da se uverite da ste voljeni i da konacno kraj sebe imate osobu koja ce vas voleti onako kako ste oduvek zeleli. Onako kako zapravo zasluzujete.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

  LAV

Ako neko ne ocekuje promenu na polju emocija,onda ste to vi. To je ono sto moramo da kazemo. U danima koji su pred nama, vama dolazi do promena na bolje. Dakle, ako ste sada u vezi imajte na umu da je vrlo moguce da ce voljena osoba da vas zaprosi. To je jako vazno da kazemo, kako bi ste razmislili da li je to ono sto zelite. Jako je vazno i presudno da nikome ne dajete laznu nadu.

Ono sto moramo reci jeste da je jasno da ste voljeni, ali je bitno da imate na umu da je bolje raskinuti, otici dalje, ako ne volite istom snagom. Da li cete biti srecni zavisi samo od vas.

 

Stranice: 1 2