Tokom narednih sedam dana:Ovan stize do cilja,Blizanci ce naci pravu ljubav…

Tokom narednih sedam dana:Ovan stize do cilja,Blizanci ce naci pravu ljubav…

2024-01-15 0 By Admin

VAGA

Vreme je da se usmerite tamo gde je najpotrebnije. Jasno vam je da ste pred jednom odlukom i da vise ne smete oklevati. Morate pomoci jednoj bliskoj osobi kojoj ste potrebni. Vratite joj se  sa mnogo elana i  pokazite da ste spremni da sve zaboravite.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SKORPIJA

Tokom ovih dana morate se potruditi da nastavite istim tempom. Mnogo ste radili, i vreme je da se i dalje angazujete. Jedino biste mogli da  malo smanjite tempo rada. I mada cete raditi tokom ovih dana, ceka vas nesto lepo.

 

STRELAC

Tezite ka jednoj osobi, ali vas nece udostojiti paznje. Pazite da se ne zaljubite, jer bi to bilo pogresno.To je za vas pogresna ljubav, zato okrenite novi list, dok nije kasno. Treba vam iskrena i trajna ljubav.

 

JARAC

Naivno verujete u jednu pricu, ali ce vas kostati bola. Pre nego sto optuzite voljeno bice,  ispitajte sve. Vreme je da prvo saznate istinu. Da odvojite laz od istine, i konacno znate da dugujete izvinjenje.

 

VODOLIJA

Vasa situacija ce se menjati iz casa u cas. Oko vas je situacija koja ne uliva poverenje. Morate se osnaziti da vi ucinite neki korak koji ce menjati celu situaciju. I da i sa losim cinjenicama, budete pobednik.

 

RIBE

Niste svesni sta vas ceka, a i kada bi vam se otkrilo, ne bi verovali. Pred vama su najlepsi sati tokom ovih dana. Bice to dani koji ce vas uciniti srecnijim nego ste ikada bili. Sreca do sada nije bila na vasoj strani, ali sada ce biti.

Stranice: 1 2