Naredna tri dana donose bitna upozorenja:Za jednog zodijaka sve ili nista!

Naredna tri dana donose bitna upozorenja:Za jednog zodijaka sve ili nista!

2024-01-15 0 By Admin

VAGA

Zelite odvojiti sve na jednu stranu, a jednu osobu na drugu. Deluje da biste jos sada ucinili sve po njenoj zelji. Zasto onda cutite i ne ucinite sve da zadobijete njenu paznju? Naredni dani ce biti dani za bolje korake, iskoristite ih. Zaigrajte na sve ili nista. Naredna tri dana donose vazne promene.

 

SKORPIJA

Ma kako i koliko da vam ide dobro, ne znate da se opustite. Vreme je da bar ova tri dana zaigrate na svoju srecu. Izadjite u drustvo, radujte se, pokazite zadovoljstvo. Krenulo vam je konacno i vreme je da zaboravite proslost. Da zaboravite bas sve!

 

STRELAC

Imate vi svoje ciljeve i oni nisu mali. Zato cete se truditi da ih uspete ostvariti. Do tada kao da ne zivite i ne disete punim plucima. Guse vas neke emocije i vreme je da ih pokazete. Da biste ostvarili ciljeve, morate da otvorite srce.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

JARAC

Izjasnite se sta zelite vi, umesto sto ispunjavate zelje drugih. Dokle vise cinite da drugima bude bolje nego vama? Vi jeste dobra dusa, ali cinite dobro prvo sebi. Ovih cete dana biti u prilici da pokazete da volite. Zaigrajte na sve ili nista!

 

VODOLIJA

Uporno se trudite da igrate onako kako vam cinjenice nalazu. Nekoga previse volite, pa cak dajete sve od sebe da to i primeti. Ovi vam dani nece ici bas na ruku, jer vas nece udostojiti svoje paznje. Zasto onda ne okrenete drugi list?

 

RIBE

Vasa je volja da budete svoji i cinite onako kako vi hocete.Zasto uvek strpljivo sledite tudja misljenja i upustva? Ne slusajte vise nikoga, osim samo svoje srce. Ako nastavite po starom necete postici nista. Ako okrenete po svome, mozete dobiti sve!

Stranice: 1 2