Naredna tri dana donose bitna upozorenja:Za jednog zodijaka sve ili nista!

Naredna tri dana donose bitna upozorenja:Za jednog zodijaka sve ili nista!

2024-01-15 0 By Admin

Tri dana nose bitna upozorenja: Za jednog ce zodijaka ovo biti prilika na sve ili nista!

OVAN

Naredna tri dana itekako donose znacajne promene. Sve vam se desavaju neke stvari koje ne mozete da kontrolisete. Ipak cete se truditi da drzite konce u svojim rukama. Mozda se nadjete u poziciji u kojoj cete moci da odlucujete samo vi. I to ce da bude vasih pet minuta.

 

BIK

Vreme je da razmisljate o nekim bliskim osobama. Uticaj koji vrse na vas, ne vrse tek onako. Imaju pravo da vas usmere sa koloseka na kojem ste. Vide da taj ne vodi pravim putem, i samo zele da vam pomognu. Zasto mislite da vas ne vole?

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RAK

Bice vam tesko sto morate stici nasve strane. Radite za troje, ali biste mogli da se usmerite svojim interesima. Sve vas je naslo da morate, i tacno vidite da se to od vas ocekuje. Mozda biste sve mogli da presecete u jednom potezu. Naredna tri dana mogu da promene sve.

 

LAV

Niste svesni koraka koje ste ucinili a morate ih ispravljati. Da li svesno ili nesvesno, ali ste negde mnogo pogresili. Verujte da su ovo bitna upozorenja kada biste mogli da zaigrate na sve ili nista.To znaci da mozete dobiti sve, ili sve izgubiti.

 

DEVICA

Previse ste se radovali jednoj osobi, pa vam je uspelo da zadobijete njenu paznju. Bice ovo dani za sve vase zelje. Neko je pao pod vas uticaj i sta god zelite, ispunice. Da li je to na pomolu konacno sreca, ili samo nova ljubav u nizu?

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2