Ako ste rodjeni u ovim znacima,ocekujte poziv od osobe iz proslosti!

Ako ste rodjeni u ovim znacima,ocekujte poziv od osobe iz proslosti!

2024-01-12 0 By Admin

  BIK

Vazno je da znate da li zelite proslost ili buducnost. Da li zelite da krenete nekim novim stazama ili vam je ipak cilj da pokusate da ispravite neke greske. Da se vratite u narucje nekome ko je vec jednom bio vas.

Ono sto je jasno, poziv od te osobe stize. Samo je pitanje dana kada cete saznati da ona prema vama oseca isto. Da i ona ima dileme. Ali, dok vama ne pada na pamet da ucinite prvi korak i da predjete preko svog ponosa, ta osoba je sve odlucnija u tome da ipak pokusa da vas osvoji. I zato, znajte da ce ona sve da ucini, da prva pozove… Da ce ona biti hrabrija ali da je sve ostalo na vama. Samo vi znate sta je zapravo ono sto zelite od zivota i ponasajte se u skladu sa tim.

 

 STRELAC

Poziv koji stize ce promeniti mnogo toga. To je ono sto moramo da kazemo. Dakle, vi ste znak koji ce u narednih par dana dobiti poziv od nekoga iz proslosti. Moramo da kazemo da je izvesno da cete biti jako iznenadjeni. Vi zapravo niste mogli ni da zamislite da ta osoba i dalje misli na vas. No, ljubav je emocija koja se moze kriti ali se nikada ne moze sakriti. Samo je pitanje dana kada cete vi dobiti priliku da o svemu dobro razmislite.

Ako tu osobu volite i dalje, onda je pravo vreme da ucinite prvi korak. Da razmislite o tome, da oprostite, da proste krenete dalje. Jako je vazno da imate na umu da ste samo vi krojac svoje srce. U skladu sa tim, jedino vi znate da li zelite da razmislite o tome da toj osobi date jos jednu sansu.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Vazno je da kazemo da ste vi znak koji ce u danima koji su pred nama imati srece vise nego sto mozete da zamislite. Odluka je na vama.

Stranice: 1 2