Rak i Jarac:Zodijaci najveceg srca koji vole najlepse na celom svetu!

Rak i Jarac:Zodijaci najveceg srca koji vole najlepse na celom svetu!

2024-01-07 0 By Admin

Mada cesto sanjaju osobu koju bi rado za sebe, i ne slute da ste vi onaj zodijak koji voli najlepse na svetu!

JARAC

Dok mnogi o vama misle kao o manje vrednoj osobi, ne slute da ste ona prava. Osoba koja ce dati svoje srce i  da voli zarko, celim svojim bicem. Vi ste onaj zodijak sto uvek voli punim srcem. Nikada sa manje zara, niti sa tankim emocijama.

Cesto vas ne primete i cesto ste omalovazavani, a da i ne znate zasto. Valda ste suvise ponosni da se uvek drzite po strani. Niste neki hvalisavac, niti ste neko ko ce da namece svoju ljubav. Zelite da vasa voljena osoba  sama nadje put do vas. Da je osvojite samo dobrotom svoga srca.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 

A kada osvajate, uvek to cinite dobrim srcem i dusom koju ima retko ko! Za svaku pohvalu je vasa nenametljiva priroda, vasa dobrota i vasa hrabrost. Cak i da volite, necete se odati u osecanjima. I posto ste tako dobri,  vi volite najlepse na svetu.

Jako ste marljivi i vredni, a uz to ste jako inteligentni. Spremni ste da ucinite sve da osvetlate svoj obraz. Da pokazete da ste savesni, da cete da budete najbolji kolega i saradnik.

A  tek kao partner, svi mogu ocekivati da ste najbolji. Onaj koji voli najvise i najlepse od svih. Bas onaj koji ce uvek biti veran i iskren, i koji ce da svoju vezu uvek cuva. Da je cuva od svih ljubomornih, da je brani od svih koji bi da joj naude.

Volite najlepse od svih ikada volite iskreno, spremni ste za ljubav da ucinite bas sve!

 

Stranice: 1 2